Het is belangrijk voor UCC om vertegenwoordigers van de industrie te ontmoeten en van elkaar te leren hoe we succesvoller en effectiever kunnen zijn, in hoe we waarde creëren voor onze partners.

Business dagen 2020

Op 23 september 2020 nam UCC ook deel aan de conferentie „Trade Festival - FMCG market on stage”. UCC werd vertegenwoordigd door Zsolt Szmolinka (CEO) en Balázs Kopcsó (Head of Business Development) die onze capaciteiten presenteerden en deelnamen aan de rondetafelgesprek in het blok van 14.30-16.30 uur.

Het onderwerp van de presentatie van UCC was voornamelijk gebaseerd op de FMCG-sector en duurzaamheid. In dit licht hebben we onze eigen chatbot voorgesteld die tot doel heeft waardecreatie en verkoopoptimalisatie te ondersteunen via digitalisering.

De conferentie was een van de meest levendige, informatieve en motiverende evenementen van dit jaar, en het is ons een voorrecht feedback te ontvangen over de mogelijkheden en competenties van UCC. Hoewel we maar beperkte tijd hadden om de digitale technologie van UCC te introduceren die FMCG-bedrijven helpt de verkoopeffectiviteit te vergroten, vertrouwen we erop dat het interessant is geweest en dat we kunnen helpen bij het creëren van nieuwe oplossingen.

HOA IPA Conference 2019

Als HOA-lid nam UCC op 6 november 2019 deel aan de tweede IPA-conferentie (intelligente procesautomatisering). UCC werd vertegenwoordigd door Zsolt Szmolinka (CEO) en Balázs Kopcsó (Head of Business Development).

Ons doel is om onze gepatenteerde oplossingen te introduceren die de automatisering effectiever maken. Onze chatbot-technologie kan in een breed scala aan scenario's worden gebruikt. Als lid van de Plastic-Free July-beweging hebben we bijvoorbeeld onze REbot-software gemaakt. Deze digitale oplossing vergroot het milieubewustzijn van onze collega's door gamification en motiveert hen om af te zien van het gebruik van plastic in hun dagelijkse leven. We vinden het belangrijk om onze kennis en technologie in te zetten om ons milieu te beschermen.

Mach - Tech

UCC neemt tussen 14 en 17 mei 2019 ook deel aan de MACH-TECH-tentoonstelling in het centrum van HUNGEXPO Boedapest. Tijdens het programma, dat twee keer per jaar deelnemers van verschillende industrieën, ontwikkelingen en oplossingen samen brengt, plus talloze wereldwijde merken, toonaangevende ondernemingen en start-ups die zichzelf komen vertegenwoordigen. UCC is er trots op om hun sector op het evenement te vertegenwoordigen. Ons bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring als SSC en BPO, en we ondersteunen onze activiteiten met de modernste technologie. We ondersteunen ons professionele klantenbeheer met klantenondersteuning, geautomatiseerde procesautomatisering, virtuele samenwerking, innovatieve contactcenteroplossingen en meer opwindende technologische en industriële ontwikkelingen.

UCC op National HR Conference

UCC neemt deel aan de 29e National HR Conference and Expo op 31 mei in Siófok met het oog op de Responsible Employer of the Year Award.

Zoals de website van het evenement zegt: „Verantwoord werken is een van de bepalende factoren voor de ervaring van medewerkers. In Hongarije gaan steeds meer bedrijven en instellingen de uitdaging aan van de 'Verantwoordelijke werkgever van het jaar'-aanbesteding, waar ze hun succesvolle dagelijkse praktijken delen. Elke werkgever ziet het creëren van werknemerservaring anders, maar er is één gemeenschappelijk punt: iedereen is het erover eens dat de werknemers de sleutelfactor zijn in de effectiviteit van een bedrijf. Tijdens het rondetafelgesprek kun je de prijswinnaars van deze houding ontmoeten, die ook de effecten van verantwoord werken en de onderscheiding op de organisatie en HR kunnen introduceren.