Awards en erkenningen

United Call Centers NL

United Call Centers hebben tijdens haar meer dan 20-jarige activiteiten altijd de nadruk gelegd op het ondersteunen van onze medewerkers, het verlichten van hun werk en het hen in staat stellen om elke kans in het leven te benutten. Wij zijn er sterk van overtuigd dat onze aanpak die is ontwikkeld met het oog op verantwoord werk en maatschappelijk verantwoord ondernemen, zal bijdragen aan de ontwikkeling van onze medewerkers en het creëren van een kwaliteitsvolle werkplek.

2016 – Pegasus-prijs

2017 – Prijs voor werkbeperkt vriendelijke werkplek

2018 – Erkenning van gezinsvriendelijke werkplek

2018 – Responsible Employer of the Year

2019 – Ondersteuning van Kenézy Gyula Teaching Hospital, University of Debrecen

2019 – Keynote door Richárd Kozma CEO op de conferentie van Responsible Employers

2020 – REbot onderwijs chatbot systeemontwikkeling ter ondersteuning van Plastic-Free juli

Verantwoordelijke werkgever

In 2018 ontving United Call Centers Kft (Ltd) de Gouden Prijs van de Verantwoordelijke Werkgever van het jaar en won daarmee de 1e prijs onder middelgrote bedrijven.

In 2019 na de prijs werd UCC's Chief Executive Officer Richárd Kozma uitgenodigd als keynotespreker van de prijsuitreiking en conferentie van 2019 en de volgende rondetafelgesprek. Hij introduceerde de UCC-initiatieven die onze lokale gemeenschappen ondersteunen.

Deze omvatten de gratis sprookjeslijn van UCC, onze eigen E-Tale-chatbot die kinderen laat kennismaken met sprookjes, ons liefdadigheidswerk, liefdadigheidsinstellingen voor Kerstmis en het ondersteunen van lokale ziekenhuizen. We ontwikkelen het milieubewustzijn en de gevoeligheid van onze collega's via onze REbot-applicatie, die chatbot-technologie gebruikt om hen te motiveren om plastic voor eenmalig gebruik in hun dagelijks leven achter te laten.

In het licht van duurzame ontwikkeling en milieubewustzijn heeft UCC een 80 grote fietsvloot ter beschikking van collega's voor woon-werkverkeer en recreatie zoals zij dat willen.

Familievriendelijke werkplek

United Call Centers is een gezinsvriendelijk bedrijf, ons primaire doel is ervoor te zorgen dat onze werknemers en hun gezinnen gelukkig zijn tijdens hun tijd bij UCC.

We ondersteunen onze collega's op tal van manieren: flexibele planning, vakantieplanning, bedrijfsfeesten, gratis kinderopvang en speelkamer, en er worden kerstmanfeestjes georganiseerd om kinderen en hun ouders blij te maken.

Arbeidsbeperkte vriendelijke werkplek

United Call Centers heeft in 2017 de Disability-Friendly Workplace Award gewonnen. Ons uitgangspunt is om iedereen gelijke kansen te bieden en het zelfvertrouwen en het zelfvertrouwen van werknemers met een handicap te vergroten. Ze maken integraal deel uit van onze gemeenschappen en zijn ook onmisbare deelnemers aan onze teambuildings.