REBot voor een plasticvrije wereld

De Plastic-Free July-beweging werd in 2011 opgericht om de hoeveelheid milieugevaarlijke, langzaam rottende kunststoffen te verminderen. Deelnemers van de steeds populairder wordende beweging kopen de hele maand geen plastic voor eenmalig gebruik in.

In 2018 sloot UCC zich ook bij de beweging aan, om samen aan deze zaak te helpen, omdat we weten dat de bescherming van het milieu niet alleen slechts een maand duurt, maar ook continu moet blijven gebeuren.

U kunt ook op een speelse, interactieve manier deelnemen met behulp van ons Chatbot-systeem, waarbij u achter de doelen van UCC en de samenleving staat en bijdraagt aan het grotere goed als individu en als collega.

Het experiment heeft aangetoond dat we snel en eenvoudig chatbots kunnen bouwen voor elk creatief doel. Het project heeft ons waardevolle feedback gegeven aan onze ontwikkelaars, en ze hebben het geüpgraded met handige nieuwe functies. De chatbot van UCC kan volledige klantenondersteuning en verkooptaken uitvoeren in elke taal, of het nu Hongaars, Engels, Duits, Nederlands, Spaans of een andere taal is. Het kan met elke website worden geïntegreerd, en natuurlijk ook met Facebook om het gemakkelijk beschikbaar te maken.

Fiets delen

Bij UCC zijn we er sterk van overtuigd dat milieubewust denken niet alleen kan worden bedacht tijdens seizoensgebonden uitdagingen, maar ook door voortdurende acties in ons dagelijks leven. Het CSR-programma van een bedrijf is succesvol als gezondheids- en milieubewustzijn vanzelfsprekend wordt voor collega's, zodat we samen voor een goed doel kunnen staan met bijdrage, toewijding, het goede voorbeeld geven en anderen motiveren.

Na ons initiatief geïnspireerd door Plastic-Free July hebben we in het najaar van 2019 de inventaris van UCC verrijkt met 80 nieuwe fietsen, die uw collega's helpen met het woon-werkverkeer op een groene, milieuvriendelijke manier en om ze fit te houden. Een van de grootste voordelen van fietsen is milieuvriendelijkheid, er is geen uitputting, ze zijn stil en dragen indirect bij aan het verminderen van CO-, koolhydraat- en NO2-uitstoot.

Naast milieubewustzijn heeft fietsen veel positieve gezondheidsvoordelen, het versterkt het hart en de bloedsomloop, verbetert de conditie, zowel fysiek als mentaal. Ons doel is om een comfortabel en milieuvriendelijk alternatief te bieden voor het dagelijkse woon-werkverkeer, of het nu gaat om werken, verhuizen tussen onze kantoren, of ze meenemen voor een familievakantie in het weekend.

Lichamelijke en geestelijke gezondheid

De balans tussen het werk en privéleven en de kwaliteit van het leven van onze medewerkers vormen de kern van ons werk. Als onderdeel hiervan hebben we veel programma's en evenementen opgezet die helpen onze gezinsvriendelijke focus te behouden, de bedrijfscultuur te versterken en teamwerk effectiever te maken.

Naast de teambuilding en de prijsuitreiking aan het einde van het jaar bieden we gratis kinderopvang aan collega's, plannen we ze in op basis van hun behoeften, geven we hen professionele en soft-skill-trainingen tijdens bedrijfstijd.

Onze collega's kunnen deelnemen en we moedigen CSR-activiteiten ten zeerste aan, of het nu gaat om bloeddonatie, liefdadigheid, het verminderen van plasticgebruik of sport.