Ons professionele team helpt je op social media

Een aanzienlijk deel van de moderne communicatie vindt plaats op sociale media, en natuurlijk staan ​​we ter beschikking van onze klanten, van moderatie van sociale media tot volledige ondersteuning voor alle beschikbare platforms, van planning tot dagelijkse updates.

We kunnen u helpen bij zowel copywriting als bij het vestigen van uw merk, zodat uw klanten uw bedrijf en uw laatste nieuws kunnen volgen. Met behulp van de nieuwste automatiseringstechnologie kunnen we uw effectiviteit verbeteren en een unieke klantervaring creëren met behulp van chatbot-technologie.

Kom in contact!

Haal het meeste uit bedrijfsinterfaces!

Met Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads, banners, chatbots en geautomatiseerde advertenties is het aantal mogelijkheden eindeloos. Onze service is beschikbaar op elk moment in het bereik-act-convert-engagement-proces. Verkeersmeting, klant- en marktonderzoek en branding zijn allemaal beschikbaar.

Het toegewijde socialemediateam en verkoopkanaalexperts van UCC kunnen uw inhoud analyseren, het verkeer meten en gedetailleerde plannen maken om uw online community te laten groeien. We volgen continu de laatste trends en activiteiten en kunnen de campagne snel aanpassen om het bereik te vergroten. Onze oplossingen voor sociale media omvatten het creëren van boeiende campagnes vanaf de basis, inclusief inhoud, ontwerp en budgettering. Elke campagne wordt zorgvuldig gepland en biedt u prognoses, statusrapporten en suggesties voor voortdurende verbetering.

Branding en marketing

Website, webshop

Branding

Inhoud beheer

Beheer van sociale media

Advertentiebeheer

Raadpleeg vandaag nog United Call Centers voor een one-stop-shop-oplossing voor sociale media en online marketing.

Leer meer!