Talent Pool Management

Flexibele tewerkstellingsmethoden maken het niet alleen mogelijk, maar vereisen ook dat wij uw HR-strategie plannen, gericht op het voortdurend zoeken naar talent. Het zoeken naar collega's met de juiste competenties is een van onze belangrijkste capaciteiten en waarde, en we kunnen oplossingen van hoge kwaliteit bieden, zelfs in het geval van tijdelijk personeel.

Op basis van de kwaliteit en het succes van onze unieke rekruteringsoplossingen hebben we deze ook beschikbaar gesteld aan onze partners. Ons unieke bedrijfsmodel stelt ons in staat thuiswerk te ondersteunen en het wereldwijde personeelsbestand aan te spreken.

Kom in contact!

Werving en selectie

Op basis van twee decennia klantenondersteuning ontwikkelen we onze wervings- en selectieprocedures voortdurend. Positieanalyse en het opstellen van een competentiecatalogus is altijd ons uitgangspunt, of het nu gaat om verkoop, inkomende klantenondersteuning of technische ondersteuning. Onze partners kunnen erop vertrouwen dat we altijd de ideale kandidaat voor hen doorverwijzen.

Dankzij onze unieke rekruterings- en selectieprocedures bieden we onze partners een snelle en kosteneffectieve oplossing en ondersteunen we onze kwaliteitsdiensten met voorbeeldige referenties.

Kom in contact!

Tijdelijk personeel

We bieden al meer dan een decennium uitzendkrachten aan, en we kunnen op deze manier callcenters of contactcentra met honderden medewerkers ondersteunen, waardoor we onze partners kunnen helpen zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl we de hele reikwijdte van werving en selectie voor onze rekening nemen. procedures, arbeidsadministratie (onboarding en leaver procedures, salarisadministratie).

Als Strategisch Partner kunnen we u helpen bij het vinden van de meest flexibele oplossingen, zodat we uw werkdruk kunnen verminderen en uw bedrijf zich kan concentreren op uw kernactiviteiten.

Kom in contact!

Backofficetaken

We leveren ook het beheer van strikt HR-georiënteerde taken, of het nu gaat om salarisadministratie, verzekeringspolis, onboarding en verlof. We bieden alle vereiste kennis en technologie om de taken uit te voeren en nemen al deze werklast weg van de interne teams van onze partners.

Met behulp van ons unieke integratievermogen en technologisch perspectief verhogen we de efficiëntie met behulp van automatisering en de nieuwste tools, daardoor besparen we honderden werkuren voor onze partners.

Get in touch!