Haal het meeste uit bedrijfsinterfaces!

Met Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads, banners, chatbots en geautomatiseerde advertenties is het aantal mogelijkheden eindeloos. Onze service is beschikbaar op elk moment in het bereik-act-convert-engagement-proces. Verkeersmeting, klant- en marktonderzoek en branding zijn allemaal beschikbaar.

Het toegewijde socialemediateam en verkoopkanaalexperts van UCC kunnen uw inhoud analyseren, het verkeer meten en gedetailleerde plannen maken om uw online community te laten groeien. We volgen continu de laatste trends en activiteiten en kunnen de campagne snel aanpassen om het bereik te vergroten. Onze oplossingen voor sociale media omvatten het creëren van boeiende campagnes vanaf de basis, inclusief inhoud, ontwerp en budgettering. Elke campagne wordt zorgvuldig gepland en biedt u prognoses, statusrapporten en suggesties voor voortdurende verbetering.

Kom in contact!

Ons socialemediateam kan u helpen uw verhaal te vertellen en het volgende hoofdstuk van succes te schrijven.

Website, webshop

Onze website maakt de eerste indruk over ons voor klanten en consumenten, dus een professionele, kwalitatieve weblap is een must voor elk bedrijf. Naast klantondersteuningsprocessen helpen we onze partners ook graag op dit gebied. Het kwaliteitswerk van ons in-house webontwikkelingsteam is ook beschikbaar voor onze partners, we kunnen op maat gemaakte websites bouwen, van ontwerp en copyreading tot back-endontwikkeling die alle gebieden bestrijkt.

Branding

Als extra service kunnen we onze partners helpen bij het ontwerpen en beheren van hun complete online en offline merk, van planning tot publicatie. Onze ontwerpers creëren kwalitatieve, gedurfde en innovatieve creatievelingen met behulp van de modernste tools. We kunnen helpen bij het ontwerpen van websites, sociale media, eDM-platforms, nieuwsbrieven, gedrukte folders, roll-ups, kantooromgeving, om een ​​uniform beeld te creëren op alle plaatsen van verschijning.

Beheer van sociale media

Social-mediaplatforms zijn in de eerste plaats advertentieplatforms en we staan ​​klaar om onze partners te ondersteunen bij het maken van banners tot het ontwikkelen van een strategie, om de kansen volledig te benutten, of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of zelfs Google Ads. Onze online marketingprofessionals helpen bij het vinden van ideale tragetgroepen en maximaliseren het verwachte bereik en de conversie door optimale configuraties te verkennen.

Content- en advertentiebeheer voor uw platforms

We gebruiken traditionele sociale mediaplatforms, zoals Facebook en Instagram, en onderzoeken ook voortdurend de zakelijke kansen van nieuwe spelers op de markt, zoals TikTok. Het socialemediateam van UCC helpt u bij het plannen van uw bedrijfscommunicatie, rekening houdend met uw doelgroep, uw merkwaarden en de interactiemogelijkheden tussen klant en bedrijf. Met onze Robotic Process Automation-tools kunt u potentiële klanten identificeren en converteren, en hen betrekken bij gamification, tevredenheidsmeting, promoties en meer. Chatbot-technologie kan helpen om een ​​meeslepende merkervaring te creëren die helpt om uw producten onder de aandacht te brengen en uw visie te delen met behulp van visuals die zijn aangepast aan uw merkboek.

Raadpleeg vandaag nog United Call Centers voor een one-stop-shop-oplossing voor sociale media en online marketing. Deze diensten kunnen traditionele spraakgebaseerde diensten aanvullen en hun efficiëntie verhogen met hoogwaardige zelfbedieningsopties. Met ons omnichannel-model kunt u zich op verschillende manieren richten op en communiceren met klanten, waardoor uw community groeit en hen wordt geholpen het meeste uit uw services te halen. Tegenwoordig moet elk bedrijf aanwezig zijn op meerdere platforms, en ons socialemediateam kan u helpen uw verhaal te vertellen en het volgende hoofdstuk van succes te schrijven.