Contentmoderatie

Voortdurende ondersteuning en inhoudsbeheer die op het betreffende platform worden gepubliceerd, is een van de belangrijkste doelstellingen van ondersteuning via sociale media, indien nodig in meerdere talen.

Wij zorgen voor uitgebreide begeleiding voor alle social media platforms, bijvoorbeeld het modereren van Facebook-, LinkedIn- en Instagram-pagina's. Onze diensten kunnen klantenondersteuning, online marketingdiensten en ontwerp en branding van idee tot publicatie omvatten.

Ticketing, escalaties

Onze ticketoplossingen leggen de nadruk op onze automatiserings- en technologiemogelijkheden, waardoor de werklast van onze partners wordt verminderd en ervoor wordt gezorgd dat verschillende tickets op het juiste moment naar de juiste plaats worden gestuurd.

We bieden de volledige integratie van de meest populaire CRM's (bijv.ZenDesk, Salesforce, ServiceNow) en eigen platforms.

Verzending, ondersteuning van pakketbezorging

Speciale service voor het geval dat bepaalde apparaten naar klanten moeten worden verzonden als onderdeel van klantenondersteuning. We hebben jarenlange expertise in onze end-to-end-aanpak en dankzij onze uitstekende leveranciers in levering en verpakking kunnen we onze partners de meest effectieve oplossingen bieden.

Met de hulp van onze betrouwbare partners leveren we alle producten en apparaten naar bijna alle plaatsen in Europa en de wereld, met up-to-date informatie over hun status.